Leendő elsősök beiratkozása 2018/2019. tanévre

BEIRATKOZÁS 2018/2019.

A NYÁRÁDY ANDRÁS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA

2018.04-12-13-án megtörtént a beiratkozás a 2018/2019-es tanév első osztályába.

A beiratkozott tanulók száma: 17fő

1.TÖRÖK ANETT
2.KURU LÁSZLÓ
3.SZAJKÓ ÁGNES NAOMI
4.DANCSÓ DÓRA
5.MOGYORÓ RÓBERT
6.DANCSÓ LAURA
7.HOLLÓ DÁVID
8.NAGY ZSOMBOR LÁSZLÓ
9.KOVÁCS MIRELLA VIRÁG
10.DÁNYI RIKÁRDÓ
11.MÜLLER MÁTÉ
12.DÁNYI RICHARD
13.MARSOVSZKI TIFANI GEORGINA
14.BUDAI RITA KIRA
15.GULYÁS CINTIA
16.HORVÁTH AMANDA
17.RUSZÓ PÉTER DOMINIK

 

Iskolánkban egy osztály kialakítására van lehetőség.

A leendő első osztályos osztályfőnök: Pozsgai Melinda tanító néni

 

Egészségnap 2018.

EGÉSZSÉGNAP A NYÁRÁDY ANDRÁS ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN

 

2018.04.12-én az EFOP-3.1.7-16-2016-00001 azonosítószámú „Esélyteremtés a köznevelésben” kiemelt projekt keretében iskolánk Egészségnapot tartott.

Kiemelt célunk volt, hogy az intézmény partnereit megszólítsuk, és együttműködésre sarkalljuk. Fontos volt a szülőkkel való együttmunkálkodás, közös gyermek- szülő- pedagógus programok megvalósítása.

A reggelt vércukorszint méréssel kezdtük, melyre engedélyt kértünk a szülőktől. Védőnőnk által jó tanácsokkal is szolgáltunk a mérésen részt vevőknek. A helyi nyugdíjas klub, sok szülő és még több gyermek vett részt a programelemen, melynek hasznosságát mutatja, hogy három gyermeknél kell újból elvégezni a mérést, hogy kizárjuk az esetleges cukorproblémák lehetőségét.

A napot Dance aerobic percekkel folytattuk, ahol is az iskolaközösség közösen mozgott Molnárné Reha Viktória vezényletével.

Az összetartozás jelképeként a tanulóközösséggel átöleltük az iskolát, hiszen mindannyian a Nyárády András Általános Iskolához tartozunk.

Gyermekeink és szüleik előadásokon vehettek részt, így 7. osztályosaink az elsősegélynyújtást tanulhatták meg mentősök segítségével (Biró Bence)

A szülők „Hogyan neveljünk kiegyensúlyozott gyermeket” címmel kaphattak hasznos tanácsot a program „Surranópálya projekt” szakemberétől: Dr. Lengyelné Vörös Katalintól.

A délelőtt folyamán a fenntarthatóság és a környezettudatosság jegyében szemétgyűjtő akciót hirdettünk.

A kölyökatlétika segítségével csapatverseny formájában mozgattuk át alsós és felsős tanulóinkat.

Az egészségnap zárásaként terepfutóversenyen vett részt az iskola valamennyi tanulója, ahol a biztonságot a Felsőnyárádi Polgárőr Egyesület és a Jákfalvai Polgárőr Egyesület, valamint a Putnoki Rendőrőrs rendőrei biztosították. A szülők a futóverseny céljánál frissítővel és müzli szelettel várták gyermekeinket.

Partnereink és pedagógusok közös munkájának eredményeként egészséges étel –italkóstolás is megvalósulhatott.

Szép és tartalmas napot zárhattunk, ahol az összefogás minden szinten megvalósult, hiszen a célok érdekében együtt dolgozott gyermek- szülő- pedagógus –polgárőr –rendőr.

Köszönet Kelemen Pálnénak és Antal-Oláh Mártának a szervezésben nyújtott nagy segítségükért és valamennyi pedagóguskolléga, szülő és segítő közreműködéséért.

 dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav dav

 

Filharmónia – Fool Moon

A Zene világnapja

Készültünk a Zene világnapjára, ahol is alsósaink Bihari Aranka tanító néni vezetésével vidám hangulatot varázsoltak iskolánk aulájába.

Filharmónia koncertsorozatunk következő állomása:

a Fool Moon acapella együttes, akik elvarázsolták gyermekeinket.

dav dav dav dav dav