Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazása napközis és bentlakásos táborokban

EFOP-3.3.5-17-2017-00032

Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazása napközis és bentlakásos táborokban

Projekt időszak: 2018. május 1. – 2019. december 31.

A Nyárády András Általános Iskola tanulói /40 tanuló/ Keszthelyen töltött egy felejthetetlen hetet az EFOP-3.3.5-17-2017-00032 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazása napközis és bentlakásos táborokban című pályázatban.

Élménybeszámoló

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nyárády András Általános Iskola pedagógusai és tanulói /45 tanuló/ az iskolában valósítottak meg az EFOP-3.3.5-17-2017-00032 Korszerű pedagógiai módszerek alkalmazása napközis és bentlakásos táborokban című pályázat keretében napközis táborokat!

A június 17-től 21-ig megvalósult közösségi alkalom témamodulja a „Közlekedés, KRESZ, sport és egészségre nevelés volt. Ezen belül az EgészségHaJó – avagy miért fontos az egészségünk elnevezésű programelem.

A 4.5.6. osztályos tanulók témamodulja a Közlekedés, KRESZ, Sport és egészségre nevelés volt. Ezen belül a Nálad a labda!- avagy labdajátékok és felelősségvállalás elnevezésű programelem.

Élménybeszámolók

Anyanyelvi játékok, játékos anyanyelv

A Petőfi Irodalmi Múzeum – a Magyar Nyelv Múzeuma és az Anyanyelvápolók Szövetsége által koordinált, „Anyanyelvi játékok, játékos anyanyelv” – Wacha Imre emlékére szervezett vetélkedő írásbeli fordulójára az ötödik osztályból két csapat jelentkezett.

Ügyesen megoldották a feladatokat, iskolánk egyik csapata bejutott a középdöntőbe, amely Miskolcon 2020. január 31-én került megrendezésre. Az írásbeli fordulóban több mint negyven csapat mérte össze a tudását, kreativitását. A középdöntőben hatodik helyezést értek el tanulóink. Iskolánkat Lőrincz Hanna, Nagy Dorina Jázmin, Nagy Mirella és Veres Fruzsina képviselte. Felkészítő tanáruk Vargáné Simkó Anna. Színvonalas munkájukhoz és jó teljesítményükhöz gratulálunk.

 

 

 

 

 

LÖWENZAHN 2019 – Német nyelvi levelező verseny az ELT HUNGARY szervezésében

 

 

 

 

Iskolánk ebben a tanévben is jelentkezett a német nyelvi levelező versenyre. Az online feladatlapokat A1 és A1+  szinten iskolánk negyedikes és ötödikes tanulói töltötték ki, ebben a tanévben csapatmunkában. Eredményesen teljesítettek mindkét fordulóban, az összesítésben mindkét csapat jó helyezést ért el. Az előző évekhez hasonlóan az idén is izgalmakkal teli munka és csodás kalandok vártak a versenyzőkre, hiszen a feladatok az állatok érdekes- és oly sokszor titokzatos világába kalauzolták őket– néha furcsa, trükkös, olykor akár meghökkentő kérdéseken keresztül.