A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Továbbtanulási, Pályaválasztási Munkacsoportjának szülői tájékoztatója.

Tisztelt Szülők!

Kedves Diákok!

A B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat pályaválasztási Tanácsadói egyéni tanácsadására továbbra is várja a fiatalok jelentkezését. A veszélyhelyzetre való tekintettel a szolgáltatást on —line formában lehet igénybe venni.

A tanácsadásra való jelentkezés menete két féle módon lehetséges: a B.-A.-Z. Megyei Pedagógiai Szakszolgálat honlapján (http://www.borsodszakszolgalat.hu/) található regisztrációs felületen keresztül illetve a telefonon 46-532-321 számon, ahol a Kollégák végzik el a központi regisztrációt.

A szolgáltatás igénybevételének ez a módja visszavonásig érvényes.

A Továbbtanulási és pályaválasztási munkacsoport facebook oldalán (Pályaválasztás — bazmpsz) hasznos információkat találhatnak az érdeklódók.

Továbbra is várjuk a Szülők és Diákok jelentkezését!

Üdvözlettel:

Továbbtanulási és pályaválasztási munkacsoport

tanácsadói

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Tájékoztatok mindenkit, hogy 2020.03.16-tól az intézményben bizonytalan ideig az oktatás szünetel. A tanév teljesítéséhez szükséges teendőkről a későbbiekben az osztályfőnökök tájékoztatnak mindenkit.

Tisztelettel: Orosz Andrea intézményvezető

Megemlékezés

A Nyárády András Általános Iskolában ma rendhagyó módon emlékeztünk meg nemzeti ünnepünkről, az 1848- 49-es forradalomról és szabadságharcról. Az 5. osztályosok műsora igazán méltó megemlékezése volt e jeles eseménynek. A sajátos helyzetre való tekintettel az iskola tanulói osztálykeretben nézhették meg videófelvételről a műsort.

Az irodalmi színpad Fülpes László osztályfőnök és Vargáné Simkó Anna együttműködésében valósult meg, a táncot Telekiné Szepesi Mária tanította.

Köszönjük szépen!

A műsorról készült videó itt tekinthető meg.

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A Kazincbarcikai Tankerületi Központ tájékoztatása alapján a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggésben az alábbi tájékoztatást és megelőző intézkedéseket teszem:

 

  • A tanulók, a pedagógusok és a családok érdekében az intézményben minden programot, ünnepséget (Március 15-i közös megemlékezés, Határtalanul kirándulás, stb.) lemondunk.
  • A március 15-i megemlékezés osztálytermi szinten kerül megrendezésre.
  • A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk a rendszeres fertőtlenítésre a takarítás során.
  • A mosdókban fertőtlenítő kézmosó került kihelyezésre.
  • A tanulókat tájékoztattuk a megelőzésről, a helyes kézmosásról.

 

Mindannyiunk érdeke a megelőzés!

 

Felsőnyárád, 2020. 03. 11.

Orosz Andrea intézményvezető